Luxury Ciment microciment Gandia, o societate fondata in domeniul constructiilor


Luxury Ciment microciment Gandia, o societate fondata in domeniul constructiilor de cetateni romani plecati si stabiliti de foarte multi ani in strainatate a dorit implementarea tehnicii de folosire a microcimentului atat pentru renovari si pereti interiori sau exteriori cat si pentru pardoseli, inclusiv in Romania. A hotarat sa patrunda pe piata online de profil, lansand un site dedicat acestui material inovator.
Prin luxuryciment.ro aducem in prim-plan pe piata materialelor de constructii si a renovarilor interioare si exterioare in special, o metoda noua, care usureaza foarte mult atat munca depusa intr-o astfel de situatie dar si costurile unei operatiuni cunoscuta ca fiind de mare amploare.
Este vorba despre microciment, un material aflat la inceput de drum, dar care este prezentat de specialisti ca fiind o minune si o inovatie. In functie de zona geografica din care provine consumatorul, il gasim sub denumiri ca: microconcrete, microtopping, beton-cire, microcemento.
Prin intermediul luxuryciment.ro punem la dispozitia celor interesati informatii legate de procurarea si manipularea acestui material.
Am structurat site-ul in asa fel incat sa va putem oferi informatii cat mai complete, de la cele de baza despre material in sine, personalizarea lui in functie de culorile alese de client, achizitionarea si aplicarea lui.
Oferim pentru cei interesati si cursuri de initiere sau specializare pentru cei avansati in domeniul aplicarii microcimentului.
Prezentam o serie de fotografii ale lucrarilor pe care le-am efectuat deja pentru a va creea o imagine asupra finalului operatiunii de renovare.
Oferim vizitatorilor site-ului luxuryciment.ro un tur virtual in Showroom-ul nostru din centrul orasului Gandía, dar si intr-o baie renovata integral prin folosirea microcimentului.

Suntem dedicati clientilor nostri, incercand sa le usuram cat mai mult munca, si ii incurajam sa foloseasca produsul nostru pentru obtinerea unor rezultate uimitoare cu costuri mici si efort minim.

Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Postat in Constructii

Lasă un comentariu

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.