Termoprotecție structuri lemnoase si metalice


Romfire este o societate cu capital autohton ce furnizeaza solutii la cheie privind protectia pasiva la foc pentru clienti rezidentiali si industriali.

Suntem una dintre societatile cu o experiența profesionala extinsa în domeniul protectiei antifoc, oferim servicii complete de realizare a sistemului de siguranta la foc.
Ne mandrim sa facem anuntul oficial în urma deschiderii site-ului nostru respectiv proignifug.ro care vizeaza produse dedicate clientilor nostrii în lupta cât si protectia antifoc conferind cladirilor si oamenilor o sansa in lupta cu focul.
Prin intermediul site-ului nostru avem misiunea de a furniza produse si servicii de calitate care sa îndeplinească cu succes dorintele tuturor clientilor nostrii.
Clinetii nostri vor avea toata siguranta apeland la produsele si serviciile noastre datorită execuției care va fi facuta in permanenta de personal calificat si autorizat I.G.S.U.
Personalul nostru este instruit în așa maniera încât participa in mod regulat la cursurile de perfectionare interne si externe, asigurandu-ne în mod deosebit ca suntem in pas cu noile tehnologii, pentru a putea furniza clientilor nostri la fiecare proiect in parte, un sistem certificat si functional care sa aduca un plus de valoare.
Oferim servicii de termoprotectie atât în ceea ce priveste structurile lemnoase cât si structurilor metalice prin acoperirea cu vopseluri termospumante.
In functie de tipul profilelor ce alcatuiesc structura metalica se poate identifica grosimea stratului de vopsea minim necesar pentru a asigura o protectie timp de 30-120 minute.

Detalii pe Livepr.ro

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Etichetat cu: ,
Postat in Diverse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: