Noua tehnologie în materie de camere spy


In ziua de astazi tehnologia a evoluat surprinzandu-ne pe zi ce trece cu tot mai multe obiecte aparute, cu scopul de a ne simplifica viata.
Tot mai multi dintre noi, fara exceptie, suntem consumatori de tehnologie avansata si avem dorinta de a ne delecta cu tot mai multe obiecte de inalta tehnologie.
Si cand vorbim de tehnologie de ultima generatie, aici ne referim la toate obiectele, inclusiv cele care nu ne-au fost pana in prezent foarte accesibile ca pret sau poate despre care nu am auzit prea multe.
Cu cat tehnologia a avansat, cu atat a dus la aparitia de noi modele in materie de obiecte de spionaj care pot fi folosite in scopuri proprii.
In trecut un spion era desemnat cu onorabilul titlu doar daca detinea abilitatea si dispozitivele necesare pentru a duce la bun sfarsit un act de spionaj.
Cu toate acestea, in ziua de astazi, tehnologia a vansat si diversificandu-se a dus la aparitia de noi modele de gadgeturi care pot fi folosite in propriul scop fara a detine un titlu de spion calificat.
Cu ajutorul acestor instrumente ne sunt permise surprinderea celor apropiati sau pur si simplu a unor simple situatii din viata noastra, pentru ca ulterior sa detinem cele mai importante informatii despre oameni si situatii din jurul lor.

Ce instrumente de spionaj exista acum pe piata ?

Printre multitudinea intrumentelor de spionaj care pot fi folosite cu succes, indiferent de persoana care le foloseste, regasim atat clasicile camerele video spion cat si obiectele desemnate pentru scopuri obisnuite cum ar fi pixurile spion cu detectie de miscare, ochelari cu camera incorporata in lentile cat si camere ascunse in propria cravata. Referitor la acest ultim dispozitiv, este interesant de stiut ca se va ajusta la gatul persoanei care o va purta fiind doar un accesoriu din tinuta personala care acum va beneficia si de un sistem de spionaj video.

Enumereandu-le mai in detaliu intalnim urmatoarele instrumente:

Ochelari spy
Ochelarii au devenit tot mai populari, mai ales în randul tinerilor.
De aici s-a dat startul la o sumedenie de modele aparute pe piata.
Nu stiu dacă stiai însă cele mai noi modele de ochelari aparute nu numai ca sunt un accesoriu la moda, dar le-au fost adaugate functionalitati de ultima generație, beneficiind de o camera spion incorporata cu ajutorul careia vom putea sa realizam filmulete fara ca cineva sa isi dea seamna de existenta ei.
Aceasta preche de ochelari dispune de o camera video ascunsă full HD si poate salva imagini de pana la 32Gb, iar ulterior descarcarea filmărilor se va face usor pe un pc sau laptop.

Pixuri spionaj cu detectie de miscare
Pixurile sunt intrumente care ne insotesc pretutindeni, fie la birou, la scoala sau oriunde in propriul camin.
Si cum toti il purtam cu noi aproape peste tot unde mergem, nimeni nu isi va da seama ca intr-un mic intrument destinat scrisului se ascunde o camera spion gata pregatita sa surprinda fiecare detaliu.
Pixurile spion pot fi folosite si ca instrument de scris având aceasta functie, iar camera video poate fi setata sa înregistreze automat fara interventie manuala fiind dotata cu senzor de miscare, beneficiind si de un microfon incorporat.
Mai exact la aparitia oricarei miscari incepe filmarea iar la disparitia acesteia se întrerupe, iar fișierul se salveaza automat.

Camera spion ascunsa in cravata
Cravatele sunt accesorii des intalnite si extrem de apreciate in randul barbatilor de pretutindeni, purtate la evenimente, conferinte sau la birou. Nimeni nu isi va da seama ca sub o cravata, fie ea de ocazie sau nu, se ascunde un mic intrument care va detecta orice miscare si sunet al interlocutorului.
Ascunsa in materialul textil, camera este una minuscula si functioneaza prin incorporarea de baterii care sunt reincarcabile.
Camera va fi pornita cu ajutorul unei telecomenzi functionand pana la 2 h, calitatea redarii videoclipului fiind una realizata cu o rezolutie video de 720 x 480.

Ceas de birou spion
Ceasurile sunt obiecte desteptatoare, perfecte pentru birou sau căminul nostru. Nimeni nu isi va da seama ca intr-un obiect banal pe care toata lumea îl deține si cunoaște se ascunde o camera video care sa ne supravegheze toate acțiunile interprinse de noi sau alte persoane.
Camera video este conceputa în așa fel încât sa înregistreze audio-video la o calitate deosebita si poate fotografia la rezolutie de 1600×1200.
Ce deosebeste aceasta micro camera ascunsă este autonomia bateriei si capacitatea memoriei suportate de pana la 32 GB, aceasta putand functiona pana la 12 ore pe inregistrare audio-video si pana la 24 de ore pe inregistrare audio.
Exact ca în cazul pixurilor spion, ceasurile spion beneficiaza de un sistem de inregistrare conceput pe baza de senzori de mișcare. Mai exact camera va inregistra doar în cazul în care se va produce un minim de trafic în camera, pentru a nu consuma din capacitatea acesteia de functionalitate, economisindu-se astfel consumul memoriei si al bateriei.
Aveți posibilitatea de a va controla camera video de la distanța de pana la 15 m cu ajutorul telecomenzii incluse, ceasul fiind unul perfect functional. Avand toate functiile unui ceas obisnuit nimeni nu va sti de existența camerei incorporate în interiorul acestuia.

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Etichetat cu: , , , ,
Postat in Reduceri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: