Smartphone sau GPS dedicat?


Care e primul lucru pe care il asociezi cu Bucurestiul?

Nu stiu cu ce îl asociati voi, însă eu îl asociez cu o shaorma cu de toate si asta nu se întâmpla doar atunci când mi-e foame.
De ce shaorma? Pentru ca fiecare ingredient din ea îi este specific capitalei, acestea la un loc formand o shaorma urbana, ingredientele folosite reprezinta haosului specific si masele de oameni agitate dar si aglomerația si sa nu uitam de renumitele străzi. Multe si fără locuri de parcare.
Cu toate astea, shaorma e bună, de-asta e atât de populară.

Nu stiu cum va descurcați voi în trafic insa eu unul mereu ma ratacesc pe strazile din Bucuresti sau în orase care nu îmi sunt familiare.
Si ce faci în cazul în care te ratacesti, suni un prieten ..sau te bazezi pe un GPS BUN?

În cazul meu ma bazez pe un GPS bun, salvandu-ma atunci când ma ratacesc sau ma aflu în orase care îmi sunt necunoscute.
Stiu ca multi din voi isi pun intrebarea de ce sa foloseasca un sistem de navigatie auto când GPS-urile telefoanelor par a fi suficiente.
Si eu mi-am pus intrebarea aceasta. Credeam ca îmi este suficienta folosirea unui telefon mobil pe post de GPS acesta fiind mai comod de folosit pentru ca îl port după mine oriunde.
Sistemele GPS dedicate sunt intr-o continua scaderea în randul soferilor, majoritatea preferand astăzi telefonul din dotare.
Intrebarea este: Mai sunt utile sistemele dedicate de navigare auto prin GPS?
Da! Pentru ca, spre deosebire de un telefon care are instalata o aplicație sistemele de navigare auto prin GPS sunt utile din mai multe motive.
De-a lungul timpului am folosit atât GPS-uri auto cât si telefonul mobil din dotare, sistemul auto de GPS pe care îl folosesc fără probleme în prezent si care nu m-a dezamăgit niciodata este unul de ultima generație pe care din fericire l-am prins la oferta achizitionandu-l de pe un site online cu reduceri.

Detalii pe Livepr.ro

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Postat in Reduceri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: