Un nou site de reduceri creat si implementat


Orangedeal.ro este o platforma de reduceri creata si implementata la cererea clientului SC Cupon Link SRL in parteneriat cu SeoWeb Seco SRL.

S-a plecat de la ideea concentrarii intr-un singur loc a mai multor produse aflate la preturi avantajoase astfel incat clientul sa nu fie nevoit sa acceseze mai multe site-uri pentru a achizitiona ceea ce ii este necesar. Pentru detalii sau pentru cine cauta reduceri poate accesa.

Relatia parteneriala a avut in centrul ei tot timpul clientul, consumatorul final, utilizatorul care achizioneaza produsele. A fost sarcina programatorilor de la Seoweb Seco sa faca platforma cat mai prietenoasa pentru utilizator, nu fara a respecta insa cerintele si exigentele clientului sau. Pornind de la ideea ca ceea ce facem, este pentru utilizator, orice idee, cerinta a clientului a fost privita in primul rand prin ochii acestuia. Contractul contine si promovarea produselor pentru Google Romania pentru o perioada de un an.

A fost sarcina Cupon Link Srl, ca produsele aflate pe platforma orangedeal.ro sa respecte anumite conditii, mai ales in ceea ce priveste pretul. Pentru aceasta s-au cautat furnizori care sa puna la dispozitie produsele listate respectand conditiile in ceea ce priveste nivelul pretului.

Prin urmare este imposibil sa gasesti un pret mai bun pe internet pentru aceleasi produse. Reducerile se aproba dupa ce in prealabil este cautat cel mai mic pret pe internet si verificat cu pretul redus din oferta furnizorului.

La Seoweb Seco, analizand in ansamblu aceasta relatie parteneriala care are in centru ei, utilizatorul, toate ideile, solutiile pentru aceste idei, au fost motivate de dorinta ca toti cei implicati sa castige, indiferent de locul pe care il ocupa in aceasta relatie. Putem spune ca impreuna cu clientii nostri si furnizorii acestora, am creat un parteneriat de succes, focusat pe multumirea consumatorului final.

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Postat in Reduceri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: