Hipoacuzia se poate trata. Ce sunt aparatele auditive?


aparat auditivCe este hipoacuzia?

Hipoacuzia este asociata cu orice problema la nivelul urechii externe sau mixte aceasta caracterizanduse prin tulburari auditive impiedicand sunetul sa fie transportat afectand atât copii cât si adulti si varstnici.

Anumite cercetări din SUA au dezvaluit ca hipoacuzia poate afecta negativ relatiile interpersonale si familiale, ingreunand adesea gasirea unui loc de munca cât si pastrarea acestuia.
Din acest motiv persoanele care sufera de hipoacuzia pot fi usor izolate de societate ducand la instabilitate emotionala uneori severa.

În cazul de fata persona afectată devine instabila emoțional si poate duce la o stima scazuta de sine punandu-si viata în pericol.
În unele cazuri în funcție de natura acesteia hipoacuzia poate fi temporara, ea fiind tratata prin administrare de medicamente sau interventie chirurgicala.
O optiune mai putin severa o reprezinta recuperarea cu ajutorul aparatelor auditive.

Ce sunt aparatele auditive?

Un aparat auditiv de calitate este o metoda salvatoare care reuseste sa amelioreze sau sa inlocuiasca auzul unui pacient cu probleme de auz.
Protezele auditive sunt o alternativa buna care vine în intampinarea problemelor pacientului, fiind folosite pe scara larga atât de varstnici cât si copii.

Ce aparate auditive ne sunt recomandate?

În cazul în care suferiti de probleme auditive folosirea unui aparat auditiv este o varianta atât simpla cât si comoda pentru dvs.
De aceea aparatele auditive retroauriculare reprezinta o optiune excelentă permitant o fixare usoara pentru ca se poate monta în spatele urechii.

La o căutare mai amanuntita pe internet am găsit câteva aparate auditive profesionale, multe dintre acestea având preturi variate însă de model asemănător.
Cea ce mi-a tras atenția a fost un aparat auditiv ce nu costa mai mult de 50 lei cu 4 trepte de volum pentru un reglaj cât mai fin si 2 olive(dopuri) care spun ei sunt din silicon, un lucru bun având în vedere faptul ca siliconul permite o fixare cât mai buna în canalul auditiv, citind descrierea acesta ofera urmatoarele:
-amplificare sunet: >50dB
-sunet maxim:1300± 4dB
-distorsiune sunet:≤ 5%
-sunet fundal :<30dB
-alimentare:baterie 1.5V model AG13
-culoare bej
Pachetul continand si 2 baterii
Pe acesta l-am găsit la pretul de 42 Lei
Dacă stam sa analizăm produsul se incadreaza usor în categoria produselor bune în raport calitate pret.

Observam cum în trecut un dispozitiv auditiv ii ajuta pe oameni sa se orienteze auditiv vag, în mediul inconjurator, mai nou în prezent avem posibilitatea de alegere dintre atât de multe dispozitive performante care sa le permita persoanelor ce sufera de anumite deficiente auditive o integrare mai buna în societate,bucuria de a asculta muzica si de a trai situatii obisnuite din viata de zi cu zi fără sa intampine dificultati de auz.

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Postat in Reduceri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: