Cei mai mari producatori de materiale de constructii, prin Decora Stil


materiale constructiiCriza economica a mai redus din volumul productiei de materiale de constructii, dar fabricile de profil isi aduc in continuare un aport semnificativ la nivelul pietei.
Printre investitorii din industrie, producatorii de ciment sunt cei mai profitabili si au printre cele mai mari marje de piata.
Grupurile straine raman cei mai importanti investitori de pe piata locala a materialelor de constructii si amenajari interioare, dar agentii romani reusesc sa se mentina sau mai mult sa construiasca noi unitati de productie.Prezenta grupurilor străine a ridicat standardele, oamenii de afaceri romani fiind nevoiti sa se alinieze la aceste nivele de calitate, mentinand preturile mici.
Printre cei mai puternici producatori de materiale de constructii merita amintiti  Carpatcement, Holcim, Baumit, Adeplast, Henkel, Daw Benta, Fabryo, Austrotherm, Wienerberger, Saint Gobain, Egger.
Posibilitatea achizitiei la costuri reduse este esentiala pentru distribuitorii locali de materiale de constructii si amenajari interioare, precum Decora Stil Slatina. Un canal de distributie scurt are efecte net poztive asupra pretului de vanzare, constituind de asemenea un avantaj concurential semnificativ.

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Etichetat cu: , , ,
Postat in Diverse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: