Service Calculatoare Bucuresti


Service Calculatoare BucurestiService Calculatoare in Bucuresti – Ne adresam persoanelor fizice si firmelor din Bucuresti si Ilfov care doresc sa solicite servicii IT de reparatii calculatoare, instalare Windows si antivirus, recuperare date (fotografii, documente), devirusare calculatoare sau inlocuire de componente PC defecte.

Suntem prezenti in toate etapele de acordare a suportului tehnic: de la recuperarea datelor si eliminarea virusilor care se multiplica la instalarea calculatoarelor si vanzarea de licente software, echipamente IT si calculatoare.

Fiecare companie detine o infrastructura IT de retea unica din punct de vedere tehnic si operational. Externalizarea serviciilor IT de suport tehnic si helpdesk se pot realiza atat individual, cat si in baza unui contract de IT outsourcing. Printre serviciile incluse se numara furnizarea de echipamente IT, administrarea retelei de calculatoare si consultanta IT. Contractul de service IT propus reflecta cu exactitate specificul activitatii din firma si, in plus, sunt asigurate serviciile de devirusare si service calculatoare.

In baza unui abonament de externalizare IT, SCB asigura managementul calculatoarelor si echipamentelor IT, suitei de aplicatii business si utilizatorilor. Acordarea serviciilor IT se realizeaza in baza acordului SLA stabilit impreuna cu dumneavoastra. Printre avantajele contractului de mentenanta se numara disponibilitatea permanenta a unui specialist IT, costurile scazute fata de tariful orar standard si functionarea retelei de calculatoare in conditii optime de performanta.

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Etichetat cu: , , ,
Postat in Diverse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: