Avantajul concurential in comertul cu materiale de constructii


materiale de constructii slatinaIn ultimii ani, agentii de pe piata  de materiale de constructii si amenajari interioare au cunoscut numeroase rasturnari de situatie, pronuntarea caracterului concurential al sectorului de activitate specific, precum si probleme generate de macromediu.
Colosii domeniului inregistreaza in continuare cresteri ale cifrei de afaceri de 46%, se mentin profitabile, dar cum se pune problema pentru un agent local?
In conditiile actuale, cel mai eficient instrument de a combate scaderea tendintei de consum devine incurajoarea cumpararii prin politici de pret atragatoare.
Principalii jucatori de pe piata de materiale de constructii din Slatina au adoptat o noua maniera de abordare. Astfel, la Decora Stil reducerile au devenit un cuvant la ordinea zilei.
Firma publica lunar pliantul propriu de prezentare a promotiilor si ofertelor, ce include o gama variata de produse din domeniile constructii, amenajari interioare, finisaje, articole de sezon si gradina.
Clientii firmei pot beneficia in paralel de ofertele saptamanii ce le sunt aduse la cunostinta prin canalele media. Reclame tv, radio, online, printuri anunta in orice moment oferte, reduceri, discounturi si preturi promotionale.
Acordarea discounturilor “de sarbatoare” a devenit deja traditie la Decora Stil. Dupa precedentul creat cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel, Sfantul Ilie, in perioada 7, 8 si 9 septembrie, pe baza unui voucher atasat pliantului lunii curente, clientii pot beneficia de 5% discount pentru cumparaturi cu o valoare peste 200 RON.
In concluzie, Decora Stil s-a aliniat la lupta pentru asigurarea unui avantaj concurential printr-o politica de pret orientata spre client prin instrumente simple, dar infailibile: oferta, reducere, promotie!

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Etichetat cu: , ,
Postat in Diverse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: