Comertul cu materiale de constructii in contextul actual


materiale constructiiIn 2011, piata materialelor de constructii a continuat sa scada, urmand tendinta ultimilor 3 ani. Desi scaderea inregistrata a fost semnificativ mai mica in comparatie cu anii anteriori, firmele de profil au fost nevoite sa se adaptaze pentru a supravietui in conditiile actuale.
Sa consideram exemplul concret al Decora Stil SRL, firma cu sediul in Slatina, judetul Olt. Societatea a fost infiintata in 1997, cu capital privat integral romanesc si are care are ca profil de activitate importul si distributia de materiale de constructii si finisaje.
Pe langa comertul cu materiale de constructii, finisaje, amenajari interioare si articole de gradina, firma ofera servicii de consultanta si montaj, transport intern si international, detinand de asemenea un atelier de productie, executie si montaj propriu.
Decora Stil si-a propus sa combata scaderea pietei de profil printr-o serie de masuri orientate spre flexibilizarea preturilor, imbunatatirea raportului calitate/pret, eficientizarea managementului, precum si adoptarea unei gandiri strategice.
Un punct tare  pentru Decora Stil consta in oferta diversificata pe care o pune la dispozitia clientilor. Mentinerea preturilor la un nivel redus ramane prioritara, dar in acelasi timp le sunt oferite clientilor si produse de calitate ale unor furnizori de renume.
Managementul firmei urmareste sa combata amenintarile din piata orientandu-se spre client prin oferte atractive, organizarea de numeroase promotii, precum si evenimente cu caracter social si informativ.
In cei 14 ani de existenta, Decora Stil a urmarit mentinerea avantajului concurential prin diversitate si imbunatatirea continua a  raportului calitate/pret.

Reclame
Despre

Internet, Marketing, tanar cronicar si pasionat de SEO Web Design

Etichetat cu: ,
Postat in Diverse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: